Építőjáték Abrick Écoiffier tárolódobozban 275 építőkockával és állatkákkal 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier Abrick építőjáték egy modern gyerekjáték minden kisgyereknek 18 hónapos kortól. Összesen 275 kocka alkotja a játékot, ezek szép színesek és különböző állatkák rakhatók össze belőlük. A színes kockákkal egyszerű manipulálni, könnyen illeszkednek egymásba és elszórakoznak velük különböző korosztályú gyerekek. A 275 darabos kockakészlet egy praktikus dobozban érkezik, melynek fedele a kockákhoz alakított, tehát a gyerekek egyenesen a doboz tetején rakhatják össze alkotásaikat. Ez a tároló doboz garantálja, hogy a gyerekszobában nem lesz többé rendetlenség szétdobált kockák miatt.

Azzal, hogy a gyerekek terveznek, javasolnak, építenek és ledöntenek házakat, várakat, kastélyokat vagy akár bunkereket, fejlődik logikus és térbeli gondolkodásuk. Vizsgálgatják hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, érdeklődnek a külvilág felől. Közelednek a felnőttek világához, akik saját házikókat javasolnak, építenek. Ugyancsak fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk. Akár plüss állatkákkal, vagy más játékokkal is kombinálhatják a gyerekek az összerakós játékot és kitalálhatnak mesetörténeteket vagy kalandokat. Használva a kockákat edzik finom motorikájukat és kézügyességüket. Ez a gyerek építőkocka készlet tehát sokoldalúan hozzájárul a kisgyerek fizikai és mentális fejlődéséhez, ezért nem hiányozhat kis gyerkőce szobácskájából sem.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*26*26 cm
Termék magassága26 cm
Teljes hosszúság48 cm
Tömeg2,3 kg
Puzzle darabszám275
Színpiros
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...