Építőjáték Kalózhajó kinccsel Abrick Écoiffier 29 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Abrick – kalózhajó minden kis kalóz vagy tengerész számára készült! A kalózhajón minden megtalálható, amire ilyen környezetben szükség van. Nagy, csodaszép és mindennel felszerelt kalózhajó kilátóval, ágyúkkal, vitorlákkal, mentőcsónakkal, papagájjal és sok más dologgal, két kalózzal, kalózkinccsel. Mind a 29 darabja ennek a gyerek építőjátéknak minőségi műanyagból készült élek nélkül és kombinálható kockákkal más Abrick Écoiffier építőjátékokból.

Az összerakós játék elemei megfelelő nagyságúak, egyszerűen összeilleszthetők és ugyanakkor könnyen szét is szedhetők. Az építőjáték mérete 48,5*19*35 cm. Ilyen típusú építőjátékok alkalmasak minden kisgyereknek 18 hónapos kortól, biztonságosak, könnyűek, a színük tartós és egészségre ártalmatlan. Megfelelők különösen a finom motorika és figyelmesség fejlesztésére, valamint a színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén megfelelőek óvodákba.

francia Écoiffier cég egy hosszú múltra visszatekintő társaság, amely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüliek, amit ez a sikeres cég előállít.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*19*35 cm
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Tömeg0,98 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...