Építőjáték Autó lakókocsival Abrick Écoiffier 23 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Abrick – kisautó lakókocsival minden kisfiú és kislány számára! A szett egy kiránduló kisautót, lakóházat, két kiránduló figurát, két nyugágyat asztallal és más üdüléshez tartozó dolgokat tartalmaz. Mind a 23 színes építőeleme ennek a gyerek építőjátéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül és kombinálható más Écoiffier Abrick építőkockákkal.

Ilyen típusú építőjátékok alkalmasak minden kisgyereknek 18 hónapos kortól, biztonságosak, könnyűek, színük tartós és egészségre ártalmatlan. Különösen alkalmasak a finom motorika és figyelmesség fejlesztésére valamint színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén alkalmasak óvodásoknak.

Egyes részei megfelelő nagyságúak, könnyen összeilleszthetők és szét is szedhetők. Az építőjáték méretei 29*10*10,5 cm. A hosszú múltra visszatekintő francia Écoiffier cég játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára.  Köztudottan nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, az ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüliek, amiket ez a sikeres cég előállít.  

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek29*10*10,5 cm
A csomagolás méretei60*40*25 cm
Tömeg0,46 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...