Építőjáték Abrick – középkori vár Écoiffier 49 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Abrick – középkori vár minden kis lovag számára készült! A várban vagy kastélyban minden megtalálható, amire ilyen környezetben szükség van. Nagy szétrakható vár, lovag figurák és hercegnő, akit meg kell menteni, rettenetes sárkány figura, katapult, ló a lovagoknak és sok más. Mind a 49 darabja ennek a gyerek építőjátéknak minőségi műanyagból készült élek nélkül és kombinálható kockákkal más Abrick Écoiffier építőjátékokból.

Ilyen típusú építőjátékok alkalmasak minden kisgyereknek 18 hónapos kortól, biztonságosak, könnyűek, a színük tartós és egészségre ártalmatlan. Megfelelők különösen a finom motorika és figyelmesség fejlesztésére, valamint a színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén megfelelőek óvodákba.

Elemei megfelelő nagyságúak, egyszerűen összeilleszthetők és ugyanakkor könnyen szét is szedhetők. Az építőjáték mérete 49,5*18*65 cm. A francia Écoiffier cég egy hosszú múltra visszatekintő társaság, amely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüliek, amit ez a sikeres cég előállít.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49,5*18*65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbézs
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...