Építőjáték Mása és a medve horgászni mennek PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával 30 darabos

Termék leírása

Gyerek építőjáték Mása és a medve horgászni mennek PlayBIG Bloxx sorozatból egy lenyűgöző játék gyerekeknek 18 hónapos kortól. A Mása és a medve mesemotívum, amely jelenleg nagyon népszerű a kisgyerekek körében az egész világon, garantálja, hogy a BIG építőkockákkal minden kisgyerek eljátszik és elszórakozik. Található a csomagolásban 2 mesehős figura: Mása és barátja a medve, akik horgászni indultak. A német BIG gyártó építőjátéka összesen 30 különböző méretű, alakú és színű kockát tartalmaz. A kockák különbözőképpen illeszkednek egymásba, ezért sok-sok lehetőség van építésre és mesebeli kalandos történetek kitalálására. Legnagyszerűbb a BIG gyerek építőjátékban az, hogy kompatibilis a Lego kockákkal. Csöppségei tehát kombinálhatják Lego és BIG kockáikat és még nagyobb, csodálatosabb házikókat, érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást építhetnek.

A Lego és BIG építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Továbbá ilyen összerakó játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Történetek mesélésével kedvenc mesefiguráikról a Mása és a medve meséből bővül a gyerekek szókincse és tökéletesítik nyelvi és kommunikációs képességeiket. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség. Ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német BIG gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha csöppsége játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek23*14*17 cm
A csomagolás méretei58*37*49 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.