Építőjáték Mása és a medve kunyhóban PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával 122 darabos

Termék leírása

Gyerek építőjáték PlayBIG Bloxx Mása és a medve kunyhóban örömet szerez minden kisgyereknek, aki szereti a Mása és a medve mesét. Mesebeli építőkockák egy csodálatos játék gyerekeknek 18 hónapos kortól egészen 5 éves korig. 122 darabja, Másakislány és barátja a medve mesefigurákkal, végtelen szórakozást nyújtanak a gyerekeknek építés közben és a mese világába röpítik el őket. Építőjáték PlayBIG Bloxx Mása és a medve kunyhóban, amely lakóival, Másával és a medvével teret nyújt a gyerekeknek a fantázia érvényesítéséhez, kreativitáshoz, és új történetek kitalálásához mesehőseikkel, Másával és a medvével.

Téli kunyhó rengeteg részlettel inspiráló teret nyújt a gyerekek játékához. Kockák összerakásával a gyerekeknél fejlődik a finom motorika és logikus gondolkodás. Ismerkednek a színekkel és alakokkal, új dolgokat tanulnak. Érdekes részlete a BIG gyerek építőjátéknak egy vidám hóember, aki a fehér kockákkal együtt csodás téli környezetet alakít ki. Ezen kívül a PlayBIG Bloxx építőjátékok kivételesek azért is, mert tetszés szerint kombinálhatók a Lego Duplo kockákkal, a gyerekek így még nagyobb és gyönyörűbb házakat építhetnek, saját mesebeli városokat hozhatnak létre, vagy bármi mást alkothatnak fantáziájuk szerint.

Egyes építőelemei a PlayBIG Bloxx és Lego építőkockáknak tökéletesen illeszkednek egymásba. Építőjáték nagyszerű szórakozást nyújt bármilyen korosztályú gyerekeknek. Játék és szórakozás mellett az építőjátékoknak óriási jelentősége van a gyerekek fejlődése szempontjából. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra. A gyerek összerakós játék műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, melynek köszönhetően a játék hosszú éveken keresztül lesz szép és ragyogó, mint az első napon.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. A német BIG márka szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség. Ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra a német BIG gyártó különleges 3 év garanciát nyújt. A BIG garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha csöppsége játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek49*23*30 cm
Termék magassága30 cm
Teljes hosszúság49 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.