Építőjáték Mása és a medve PlayBIG Bloxx karácsonyfa alatt/hóemberrel/síelő/kandalló mellett 9-14 darabos 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Építőjáték gyerekeknek PlayBIG Bloxx Mása és a medve egy csodaszép összerakós játék gyerekeknek 18 hónapos kortól. A Mása és a medve mesemotívum, amely jelenleg nagyon népszerű a kisgyerekek körében az egész világon, garantálja, hogy a BIG építőkockákkal minden kisgyerek elszórakozik. Ebben a bájos szettben 4 építőjátékra talál más-más mesemotívummal: karácsonyfa alatt, hóemberrel, síelő és kandalló mellett. A gyerek építőjátékok 9 – 14 darabból állnak. A BIG építőjáték kompatibilis a közkedvelt Lego játék kockáival, így gyermeke mindkét építőjátékot kedve szerint összekötheti, kombinálhatja.

A kockák mindenféleképpen illeszkednek egymásba, így rengeteg a lehetőség építésre és mesebeli kalandok kitalálására. A Lego és BIG építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív és logikus gondolkodása. Továbbá ilyen összerakó játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. A német BIG márka szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség. Ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A német BIG gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha csöppsége játszik.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek19*10*19 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színszínpompás
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek