Építőipari bébitaxi daruval Power Worker Maxi Crane BIG 360 fokos forgással és állítható magasságú 450 g teherbírású karral

Termék leírása

Építőipari bébutaxi daruval Power Worker Maxi Crane egy csúcsszuper munkagép, mely minden gyermek figyelmét leköti, de legfőképpen a fiúkét már 3 éves kortól. Sárga járgány kényelmes üléssell a kis építészeket lenyűgözi a 360-fokos forgással, aminek köszönhetően az építkezésen tetszőleges irányba fordulhatnak. A jármű hátsó része mozgatható karú daruval van felszerelve, melynek teherbírása akár 0,45 kg. A gyerekek megtanulják, hogyan dolgozhatnak vele, mint egy igazi darukezelő, különféle típusú rakományokat hordozhatnak, és valósághű élményeket élhetnek meg, mint a valódi építkezésen.

A tartós, lágyított műanyag kerekek stabilitást biztosítanak a munkaautónak, gyerekszobában és kertben egyaránt végtelen szórakozást visz a kicsik életébe. A robusztus és erős műanyag alkatrészek garanciát jelentenek arra, hogy az építődaru hosszú évekig fogja szolgálni a kicsiket. Az akasztóhoroggal ellátott mobil darukar lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy különböző típusú építőelemeket emeljenek fel és mozgassanak. Játék közben fejlesztik a képzeletet, a technikai képzelőerőt, a motoros készségeket és a logikus gondolkodást.

Gyerkőc órákon keresztül fog a menő munkagéppel - daruval játszadozni. A lekerekített éleknek köszönhetően a gyermek biztonságban játszadozhat majd. Méretei 47*32*36 cm, súlya 3 kg, teherbírása 50 kg. Szükség esetén folyó víz alatt tisztítandó. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. Az UV védelemnek köszönhetően a járgány éveken keresztül megtartja szépséges színvilágát, nem fakul ki. 

Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A bébitaxi a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek47*32*36 cm
A csomagolás méretei51*30*33 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3 kg
Maximum terhelésmax. 50 kg
Notenosnosť ramena: 450 g
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.