Építőjáték Abrick emeletes garázs kamionnal Fast Car Écoiffier 7 járművel és 1 figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték emeletes garázs kamionnal Fast Car a francia Écoiffier gyártó műhelyéből gyerekeknek, de főleg kisfiúknak már 18 hónapos kortól ajánlott. A modern garázs földszintjén a kis autóvezetők tisztára moshatják a verdájukat, a következő szinten leparkolhatják, és a legfelső szintről a start pozícióról leengedhetik a földszintre. A garázs részét képezi egy előtte elhelyezkedő töltőállomás is. A kisautó műszaki állapotáról egy autószerelő figura gondoskodik.

A kis autóvezetőket piros kamion várja, amely egyszerre 6 kisautót képes szállítani. A készletben együttesen 7 összerakható kisautó található, a hagyományos személyautók mellett egy vontató is. Az autókkal és garázzsal való játék hozzájárul a gyermek sokoldalú fejlődéséhez. A szerepjátékok fontos szerepet játszanak a legkisebbek életében, hiszen segítségükkel érvényesíthetik az alkotóképességüket, kreativitásukat és fantáziájukat. A kisautók továbbá hozzájárulnak a finom motorika, mozgáskészség, logikai és térbeli gondolkodás gyakorlásához. A garázs méretei 55*48*33 cm. A termék színei és valósághű kivitelezése minden gyerkőc tetszését elnyeri.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebbek szórakoztatására is alkalmasak. A francia Écoiffier gyártó játékai a legújabb irányzatok által befolyásolt egyedi dizájnnal, a gyártási folyamat alatti biztonsági követelmények betartásával és a méltányos áron kapható minőséggel jelentősen különböznek a Kínában legyártott termékek többségétől.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*48*33 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg / 0,75 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.