Építőjáték Abrick Munkagépek Écoiffier daruval 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjátékot keres, melytől minden gyermek szeme felcsillan? Építőjáték Abrick Écoiffier egy igazán egyedi építőjáték gyerkőcök részére 18 hónapos kortól, mely csodaszép színes különböző fajta kisautókból áll. Gyerek építőjátékba összerakható kisautók, teherautók és nagy daru tartozik, mely a nehéz szállítmány áthelyezésére szolgál. Az építőjáték csodaszép színekben és modern dizájnban pompázik és garantáltan minden gyerekszoba éke lesz.

Gyerek építőjáték nagyszerű segédeszköz a gyerekek fantáziájának és kreativitásának fejlesztésére. Gyerekek saját kis kalandos történeteket találnak ki a játékokkal, miközben jól szórakoznak. Játékon keresztül fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgási képességei. Munkásautók gyerekeknek megfelelő játék több gyerkőc közös játékára is.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag, melyből a játékok készülnek minőségi és játékok élei lekerekítettek. Écoiffier vállallat az EU álltal megszabott biztonsági előírásoknak mind eleget tesz a gyártás folyama során, ezért is a termékei magas minőségű európai termékek.

Jellemzői az építőjátéknak

  • munkásautók és daru
  • minőségi műanyagból
  • francia dizájn
  • 18 hó kortól megfelelő
  • méretei 60*40*49 cm
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*40*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,45 kg
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek