Építőjáték családi ház Abrick Écoiffier emeletes kismotorral és 3 figurával 56 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Abrick építőjáték családi ház a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak már 18 hónapos kortól. Az építőjáték domináns és valósághű 2-emeletes épületet rejt modern napelemes rendszerrel kiegészítve, továbbá 3 figurát, állatkát, napernyőt pihenőrésszel, pizza szállító kismotort és egyéb tartozékokat, berendezést. Gyerkőcök beleélik magukat az építőjáték család szerepébe, érdekes és vidám történeteket találnak ki a házikó lakosairól, a figurákt akár el is nevezhetik, hogy személyesebb legyen a játék. A játékon keresztül közelebb kerülnek a mindennapi valós élethez, miközben fantáziájuk és elképzelésük szerint fogják a háztartást vezetni, pizzát rendelnek, a kertben grilleznek és kiélvezik a játék adta lehetőségeket. 

A családi ház beltere modern, a széles ablakok több helyről betekintést engednek a család életterébe, babaház hátsó része nyitott, így a gyerkőcöknek teljes hozzáférésük van az összes kiegészítőhöz, ami a házikóban megtalálható. A figurák szabadon áthelyezhetőek, gyerkőcök megszabhatják a napi rutinjukat, illetve természetesen a pihenésre szánt időt is. Részei megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és nagyon könnyen szét is szedhetők. Minden egyes építőeleme a játéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül, színük tartós és a gyerekek egészségét nem veszélyeztetik, ezért az Écoiffier készlet biztonságos játék a legkisebbek számára is. Méretei ennek a csodás építőjátéknak 30*15*34 cm, teljes magassága 34 cm. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*15*34 cm
Termék magassága34 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.