Építőjáték dínókkal Abrick Dinoland Écoiffier két figura és egy jármű 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték dínókkal Abrick Dinoland a francia Écoiffier vállalat Abrick kollekciójából nagyszerű ajándék minden gyermek részére már 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok saját Jurassic parkot tudnak kialakítani dínókkal, de két dolgozó figura és egy terepjáró is a csomag részét képezi dínós motívummal díszítve. Tarka építőjáték modern dizájnban minden gyerekszoba éke lesz, nagyon hosszú ideig fogja a csöppségeket szolgálni.

A modern összerakós játék építőkockái kiváló minőségű műanyagból lettek legyártva élek nélkül, színük tartós és a gyerekek egészségét nem veszélyeztetik, ezért az Écoiffier készlet biztonságos játék a legkisebbek számára is. A építőjáték kompatibilis a francia Écoiffier gyártó összes Abrick építőkockájával, így a kicsi saját fantáziája szerint kombinálhatja a kockákat. Az egyes építőkockák kisgyerekeknek megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és könnyen szét is szedhetők.

Abrick összerakós játékok elszórakoztatják a kicsit hosszú órákon át, akár egyedül, akár barátaival együtt játszik. Egyidejűleg a kockák kreatív módon fejlesztik a fantáziát, logikus gondolkodást, valamint hozzájárulnak a finom motorika fejlődéséhez. Történetek kitalálásával a gyerekek gyakorolják kommunikációs és kifejező képességeiket. A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek80*45*24 cm
A csomagolás méretei50*40*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,12 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.