Építőjáték Dino Eggs Écoiffier 3 különböző állatka tojásban 18 hó-tól

Termék leírása

A francia Écoiffier gyártó Dino Eggs építőkészlete egy igazán különleges játék gyerekek részére 18 hónapos kortól, melyet a gyerekek szívesen visznek magukkal majd mindenhová. Az építőkészlet egy modern dinoszaurusz-rejtvényt kínál a gyerekeknek, amely kiváló minőségű, gyönyörű színekben pompázó elemekből áll, így első pillantásra elvonja a kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt. A feltüntetett ár 1 db dinoszauruszos tojásra vonatkozik. Az Abrick sorozat építőkockáit kiváló minőségű műanyag elemek jellemzik, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, egyszerű és könnyed játszadozást ígérnek a kicsik számára. 

Összeszerelés után a gyerekek újra szétszerelhetik az összeillesztett játékot, és visszahelyezhetik az egyes elemeket a tojásba. A darabok apró gyermeki kezecskékhez lettek igazítva, kellemesen lekerekítettek. Az Abrick építőkockák elősegítik a gyerekek finom motoros képességei fejlődését, a türelem, a logikus gondolkodás elsajátítását. Az élénk színeknek köszönhetően a fantáziát és a képzelőerőt is fejlesztik, különféle történeteket találnak ki, saját világot teremtenek játszadozás közben. Az építőjáték könnyen szétszedhető, egymással kombinálható és ideális az Abrick sorozat építőelemeinek kiegészítésére, de önállóan is megállja a helyét.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei35*34*16 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.