Építőjáték Dino Ranch Basic Sets PlayBig Bloxx BIG dínó figurával - 3 fajta 1,5-5 éves korosztálynak

Termék leírása

Építőjáték Dino Ranch Basic Sets fiúknak, lányoknak 18 hónapos kortól. A készlet 3 fajta építőjátékot tartalmaz, melyek a Dino Ranch népszerű rajzfilmsorozat alapján készültek. Az egyes építőjátékok praktikus csukható fedeles dobozban tárolhatók. Minden építőjátékhoz egy dínó figura is tartozik. A kedvenc animációs sorozat ihlette építőjáték mellett a gyerekekre sok örömteli pillanat vár.

A Dino Ranch készlet tartalma:

  • Dino Ranch építőjáték Blitz dínó figurájával a rancson (13 építőelem)
  • Dino Ranch építőjáték Clover dínó figurájával a fürdőszobában (13 építőelem)
  • Dino Ranch építőjáték Tango dínó figurájával az istállóban (16 építőelem)

Az építőjáték elemeinek eredeti színei hozzájárulnak a kreativitás ösztönzéséhez. A Dino Ranch mese motívuma fokozza a játék élményét, szórakozás közben a gyerekek különböző történetek és helyzetek kitalálása révén fejlesztik fantáziájukat és képzeletüket. A lekerekített élekkel rendelkező építőelemek első osztályú alapanyagokból készültek, méretükkel a gyerekek apró kezeihez vannak igazítva, segítik a finommotorika, logikai gondolkodás és térbeli látás fejlesztését. A PlayBIG Bloxx építőjátékok előnye, hogy kompatibilisek a LEGO építőjátékokkal, így a gyerekek kombinálhatják a LEGO és BIG építőelemeket és szebb, nagyobb, terjedelmesebb házikókat, épületeket készíthetnek.

A BIG német márka világszerte vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű műanyag játékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melynek jellemzői a szilárdság, a robusztusság és az ellenállóképesség, és egyben ezek jellemzik a BIG gyártó játékait. A márka elsősorban a bizonyított biztonságossága, legmodernebb gyártási technológia alkalmazása, valamint az ártalmatlan és újrahasznosítható anyagok használata miatt nyerte el a szülők bizalmát. Az európai minőségű építőjáték Olaszországban volt legyártva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.