Építőjáték Dino Ranch Clubhouse PlayBig Bloxx BIG klubház csúszdával és 2 figurával 168 darabos 1,5-5 éves korosztálynak

Termék leírása

Építőjáték Dino Ranch Clubhouse BIG egy igazán nagyszerű választás minden kreatív kisfiú és kislány részére már 18 hónapos kortól. Egyedi 168-darabos építőjáték elsőosztályú elemekből áll a klubház megépítéséhez csúszdával, ahol a népszerű Dino Ranch televíziós sorozatból ismert dínók töltik majd szabadidejüket. A stílusos házikó építőkészlet ágyikóval is rendelkezik a dínónak és további nagyszerű kiegészítőkkel, melyek közt megtalálható Jon és Blitz dínó figurája is. Építőjáték éveken keresztül nagy kedvenc lesz, kisfiúk és kislányok egyaránt szívesen fognak vele és kedvenc kis dínóikkal játszadozni. 

Építőjáték egyes elemei tarka színekben pompáznak vidám ábrákkal kiegészítve. A Dino Ranch animációs motívum az építőjátékkal való játszadozást még magasabb szintre emeli, serkenti a fantáziát és képzelőerőt. Lekerekített elemek elsőosztályú alapanyagból készültek, méretileg az apró gyermekei kezecskékbe kényelmesen elférnek, serkentően hatnak a finom motorikára, logikus gondolkodásmódra és térlátásra egyaránt. PlayBIG Bloxx építőjáték kompatibilis a LEGO kockákkal is, ezér a gyerkőcök kedvükre kombinálhatják a LEGO és BIG kockákat, hogy még nagyobb és érdekesebb építményeket, házakat és egyéb mesterműveket építhessenek. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. Építőjáték európai minőségben Olaszországban készült. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.