Építőjáték Dino Ranch Corral PlayBig Bloxx BIG Miguel és Tango a rancson 40 darabos 1,5-5 éves korosztálynak

Termék leírása

Építőjáték Dino Ranch Corral BIG egy igazán nagyszerű választás minden kreatív gyerkőc részére már 18 hónapos kortól. Modern 40-darabos építőjáték elsőosztályú elemekből áll a rancs kapu megépítéséhez dínóval, mely a népszerű Dino Ranch televíziós sorozatból ismert. A csodálatos rancs bejárat építőkészlet kerítést, virágokat, zöldséget, etetőt és további nagyszerű kiegészítőt tartalmaz, köztük Miguel és Tango dinoszaurusz figurákat is. Építőjáték éveken keresztül nagy kedvenc lesz, kisfiúk és kislányok egyaránt szívesen fognak vele és kedvenc kis dínóikkal játszadozni. 

Építőjáték egyes elemei tarka színekben pompáznak vidám ábrákkal kiegészítve. A Dino Ranch animációs motívum az építőjátékkal való játszadozást még magasabb szintre emeli, serkenti a fantáziát és képzelőerőt. Lekerekített elemek elsőosztályú alapanyagból készültek, méretileg az apró gyermekei kezecskékbe kényelmesen elférnek, serkentően hatnak a finom motorikára, logikus gondolkodásmódra és térlátásra egyaránt. PlayBIG Bloxx építőjáték kompatibilis a LEGO kockákkal is, ezér a gyerkőcök kedvükre kombinálhatják a LEGO és BIG kockákat, hogy még nagyobb és érdekesebb építményeket, házakat és egyéb mesterműveket építhessenek. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. Építőjáték európai minőségben Olaszországban készült. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.