Építőjáték dínókkal Abrick Dinosaurs Barrel Écoiffier ősállatok és 150 kocka dobozban 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték dínókkal Abrick Dinosaurus Barrel egy igazán menő ajándék minden kreatív gyerkőc részére 18 hónapos kortól. A praktikus fedeles tárolódoboz 150 darab színes építőkockát rejt, melyekből dínók és különböző építmények rakhatóak ki. A színes nagy kockákkal egyszerű manipulálni, könnyen illeszkednek egymásba. Ez a zöld praktikus tárolódobozka garantálja, hogy a gyerekszobában nem lesz többé rendetlenség szétdobált kockák miatt. Az ősállatok témájú építőkészlet minden csöppséget lenyűgöz, az egyes részek kompatibilisek az Abrick sorozat többi építőelemével, tehát több szettből egy nagy szettet is ki tudnak alakítani.

Azzal, hogy a gyerekek terveznek, javasolnak, építenek fejlődik logikus és térbeli gondolkodásuk. Vizsgálgatják hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, érdeklődnek a külvilág felől. Közelednek a felnőttek világához, akik saját házikókat javasolnak, építenek. Ugyancsak fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk miközben mesetörténeteket vagy kalandokat találnak ki. Játszadozva a kockákkal edzik finom motorikájukat és kézügyességüket. Ez az építőkocka készlet tehát sokoldalúan hozzájárul a kisgyerek fizikai és mentális fejlődéséhez, ezért nem hiányozhat kis gyerkőce szobácskájából sem. Méretei a doboznak 42*21*26 cm.

Az Écoiffier egy kiváló minőségű gyerekjátékokat gyártó francia cég. Az Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a játékok alkalmasak a legkisebb gyerekek számára is. A világpiacon, ahol leggyakrabban Kínában gyártott termékekkel találkozhatunk, a francia Écoiffier jelentősen eltér legújabb trendek által ihletett eredeti dizájnjával, biztonsági követelmények betartásával a gyártás folyamán és minőséggel méltányos áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*21*26 cm
A csomagolás méretei80*40*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,53 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.