Építőjáték rendőrállomás garázs Abrick Écoiffier 3 figurával és 3 járművel 18 hó-tól

Termék leírása

Rendőrállomás garázs építőjáték a francia Écoiffier vállalat Abrick kollekciójából egy igazán nagyszerű ajándék gyerekeknek 18 hónapos kortól. A rendőrőrs témájú építőkészlet kiegészítők és figurák gazdag készletét kínálja a gyerekeknek. Játszhatnak 2 játékautóval, egy rendőrhelikopterrel, 3 figurával, és van egy többszintes állomásuk helikopter leszállóval, kilátótoronnyal és nyitható ajtajú garázzsal is. Az Abrick gyerekkészlet kék-fehér színkombinációban készült, mely még élethűbbé teszi a gyerekek játszadozását.

Ennek a modern, gyerekeknek készült építőkészletnek a darabjai kiváló minőségű műanyagból készültek lekerekített élekkel, a színek nem kopnak le és a gyermekek egészségére ártalmatlanok, ezért az építőkészlet a legkisebb gyerekek számára is teljesen biztonságos játszadozást nyújt. Ennek az eredeti gyerekkészletnek a méretei: 37*30*39 cm. A rendőrőrskészlet kompatibilis a francia Écoiffier gyártó összes Abrick készletével, így a gyerekek saját fantáziájuk szerint kombinálhatják az egyes elemeket. A készlet részei kisgyermekek számára megfelelő méretűek, könnyen egymásba illeszthetőek. 

Abrick összerakós játékok elszórakoztatják a kicsit hosszú órákon át, akár egyedül, akár barátaival együtt játszik. Egyidejűleg a kockák kreatív módon fejlesztik a fantáziát, logikus gondolkodást, valamint hozzájárulnak a finom motorika fejlődéséhez. A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek37*30*39 cm
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,19 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.