Építőjáték emeletes garázs szerviz 3 kisautóval Abrick Écoiffier töltőállomással és figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Emeletes garázs 3 kisautóval Abrick egy modern gyerekjáték, mely minden gyerkőcöt, de főleg a kisfiúkat hosszú időre elcsábítja már 18 hónapos kortól. Tarka színben pompázó garázs alsó szintjén autómosó kapott helyet, hogy a pöpec kisautók mindig csillogjanak-villogjanak, az első emeleten parkolóhely lett kialakítva az éppen pihenő sofőröknek, a legfelső szintről pedig a kedvenc kisautójukat tudják a kicsik útnak indítani a start pozícióból. Ha a parkolóház 3. emeletéről engedjük le a kedvenc kisautót, akkor a menő lejtőn kényelmesen az alsó szintre érkezik. Garázs részét képezi a töltőállomás is, hogy az üzemanyagtartály mindig teli legyen. Gyerkőcök nagy örömmel játszadoznak majd a Szerelő figurával is, aki felügyeli majd a járművek műszaki állapotát. 

A készletbe tartozik sárga és piros személyautó és egy kék vontatókocsi, melyre mindig lehet számítani szükség esetén. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Termék méretei 55*48*33 cm. Szépséges színválasztás és valósághű kialakítása a garázsnak szép feliratokkal díszítve garantáltan lenyűgözi a kicsiket. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*48*33 cm
Termék magassága55 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.