Építőjáték városi 3 szintes garázs Urban Garage Majorette 5 fém kisautóval 5 éves kortól

Termék leírása

Urban Garage 3-emeletes parkolóház a francia Majorette gyártótól gyerekeknek 5 éves kortól. A 3-emeletes városi parkolóház lifttel, autómosóval, szervizközponttal és benzinkúttal rendelkezik. Az épülethez 5 kisautó modell is tartozik, ezek valódi auutómárkák alapján voltak legyártva. Az egyedi játékautókkal teljes mértékben érvényesülhet a gyerekek fantáziája és képzelőereje a szerepjátékok során.

A játékzónák kifinomult rendszere lehetővé teszi, hogy a gyerekek kihasználják a készlet minden részét, és saját forgatókönyvet alakítsanak ki. Az időtlen garázs élénk színekben készült, minden gyerekszobában vidám és örömteli légkört teremt. A parkolóház minden nap új játéklehetőségeket kínál miközben több gyerkőc játékát is lehetővé teszi. A garázs bármikor kiegészíthető további nagyszerű autókkal, így éveken át remek szórakozást nyújt. A játék méretei 60*60*45 cm.

A parkolóház építésekor a gyerekek teljes mértékben próbára teszik tervezői képességeiket. Ezzel az átfogó készlettel fejlesztik a technikai képzelőerőt, a térlátást és logikus gondolkodást. A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és csúcsminőségű licenszelt autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokat eredeti francia dizájn és nagy ellenállóképesség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át kitartanak. A széles termékválaszték nemcsak funkcionális játékokra összpontosít, de gyűjtői darabokat is kínál, amelyek között minden autómodell rajongó megtalálja az igazit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*60*45 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.