Építőjáték Abrick Nagy kastély hercegnőnek Écoiffier hintóval és hercegnővel türkizkék 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Écoiffier Arick Nagy kastély hercegnőnek minden kis királylányt elbűvől már 18 hónapos kortól. Mesebeli kastély türkizkék, rózsaszín és fehér színkombinációban rendelkezik mindennel, amire egy kastélyban szükség lehet. Az építőjáték nagyon hamar a kislányok kedvenc játékává válik és hosszú ideig fogja őket szolgálni.

Négytornyos kastély királyi teremmel készen áll fogadni a délceg lovagot és gyönyörű hercegnőt rózsaszín hintóval és fehér paripával. A hercegnő rendelkezésére áll egy nagy étkezőterem asztallal és székekkel, szobájában pedig megvetve vár a királyi ágy. Bátor lovagjával magas bástyákról szemlélhetik a királyságot. Minden egyes építőeleme a játéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül. A kislányos Abrick építőjáték kombinálható kockákkal más Abrick építőjátékból a francia Écoiffier gyártótól. Részei megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és nagyon könnyen szét is szedhetők.

Minden Écoiffier építőjáték az Abrick sorozatból biztonságos, könnyű, színük tartós és egészségre ártalmatlan. Különösen alkalmasak a finom motorika, valamint figyelmesség fejlesztésére és színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsi hosszú órákon át elszórakozik, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén alkalmasak óvodásoknak.

A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyermekei biztonságát is játszás közben. Az építőjáték mérete 30*30*36 cm. Gyerek építőjáték nagyszerű ajándék kislányoknak 18 hónapos kortól.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*30*36 cm
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,290 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek