Építőjáték kastély hercegnővel Abrick Écoiffier és herceggel hintón és bútorok 18 hó-tól

Termék leírása

Az Abrick építőjáték Kastély hercegnővel minden azon kis királylánynak tetszeni fog már 18 hónapos kortól, akik kedvelik a hercegnőkről és hercegekről szóló meséket. Mesebeli kastély rózsaszín, lila és fehér színkombinációban aranyszínű kiegészítőkkel rendelkezik mindennel, amire egy kastélyban szükség lehet. Kastélyban hat torony és étkezőterem asztallal és székekkel dominál. Természetesen gyönyörű hercegnő is részét képezi a készletnek, akiért a daliás herceg hintón érkezik, melyet barna paripa húz. Továbbá egy sor további kiegészítő, bútor is nagyon vonzóvá teszi ezt a gyerek építőjátékot. Ez a nagyszerű építőjáték megmozgatja gyermeke fantáziáját, kalandos történeteket fog kitalálni a jövendőbeli királyról és királynőről. Az építőjáték mérete 30*24*38 cm. 

A kislányos Abrick építőjáték kombinálható kockákkal más Abrick építőjátékból a francia Écoiffier gyártótól. Részei megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és nagyon könnyen szét is szedhetők. Minden egyes építőeleme a játéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül. Különösen alkalmasak a finom motorika, valamint figyelmesség fejlesztésére és színek felismerésére. Mesebeli építőjáték kislányoknak, amely kiváltképpen alkalmas eszköz a gyerekek kommunikációs és kifejező készségeinek fejlesztésére, mivel játék közben saját történeteket találnak ki. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsi hosszú órákon át elszórakozik, akár egyedül, akár barátaival játszik. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*24*38 cm
Termék magassága38 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,3 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.