Építőjáték Bőrönd szerszámokkal műhelyben Bob mester PlayBIG BLOXX figurával és autóval 35 darabos 24 hó-tól

Termék leírása

Szerszámos bőrönd építőjáték Bob mester motívummal egy igazán egyedi gyerekjáték főleg kisfiúk részére 2 éves kortól. Az építőjáték egyes részei csodaszép színekben pompáznak, serkentően hatnak a gyerekek fantáziájára és elképzelőerejére. Kis építészek szívesen fognak majd együtt dolgozni kedvencükkel, Bob mesterrel. Ez a kiváló építőjáték minden gyermek figyelmét garantáltan lefoglalja. Az építőjáték 35 darabból áll, és még kisautó is tartozik hozzá. Az egész építőjáték praktikus kék bőröndben kapható, így kisfia bárhova magával viheti kényelmesen. A PlayBIG Bloxx építőjátékok nagy előnye, hogy kompatibilisek a Lego kockákkal, így a gyerekek kombinálhatják azokat és még nagyobb, érdekesebb építményeket építhetnek maguknak. Az egyes építőkockák gond nélkül összeilleszthetőek, csakis a gyerekek fantáziája szabhat határt az építkezésnek. 

BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakzatokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek28*25*24 cm
Tömeg1,2 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek