Épitőjáték Kórház Hospital Abrick Écoiffier 3 járművel és 3 figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Épitőjáték Kórház Hospital a francia Écoiffier vállalat Abrick kollekciójából egy igazán kiváló gyerekjáték fiúknak és lányoknak 18 hónapos kortól. Korházat megidéző épitőjáték rengeteg kiegészitővel és figurákkal első pillantásra lenyűgözik a gyerkőcöket. A készletbe tartozik 2 mentőautó, helikopter, 3 figura, emeletes korház helikopter leszállóval, 2 korházi szoba ággyal, garázs biztonsági rámpával az autók kényelmes parkolásához. Az Abrick épitőjáték piros-fehér szinkombinációban pompázik, hogy a játszadozás még életszerűbb legyen a kicsik számára. 

A modern összerakós játék építőkockái kiváló minőségű műanyagból lettek legyártva élek nélkül, színük tartós és a gyerekek egészségét nem veszélyeztetik, ezért az Écoiffier készlet biztonságos játék a legkisebbek számára is. Ennek a csodaszép építőjátéknak a mérete 37*30*36 cm. A korház Abrick építőjáték kompatibilis a francia Écoiffier gyártó összes Abrick építőkockájával, így a kicsi saját fantáziája szerint kombinálhatja a kockákat. Az egyes építőkockák kisgyerekeknek megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és könnyen szét is szedhetők.

Abrick összerakós játékok elszórakoztatják a kicsit hosszú órákon át, akár egyedül, akár barátaival együtt játszik. Egyidejűleg a kockák kreatív módon fejlesztik a fantáziát, logikus gondolkodást, valamint hozzájárulnak a finom motorika fejlődéséhez. Történetek kitalálásával a gyerekek gyakorolják kommunikációs és kifejező képességeiket. A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek37*30*36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,27 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.