Építőjáték majmokkal Abrick Jungle Barrel Écoiffier vadállatok és 200 kocka dobozban 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték majmocskákkal Abrick Jungle Barrel egy csodálatos kockakészlet minden kreatív gyerkőc részére 18 hónapos kortól. A praktikus fedeles tárolódoboz 200 darab színes építőkockát rejt. A színes nagy kockákkal egyszerű manipulálni, könnyen illeszkednek egymásba. Ez a zöld praktikus tárolódobozka garantálja, hogy a gyerekszobában nem lesz többé rendetlenség szétdobált kockák miatt. A majmok és vadállatok témájú építőkészlet minden csöppséget elvarázsol, az egyes részek kompatibilisek az Abrick sorozat többi építőelemével, tehát több szettből egy nagy szettet is ki tudnak alakítani.

Azzal, hogy a gyerekek terveznek, javasolnak, építenek fejlődik logikus és térbeli gondolkodásuk. Vizsgálgatják hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, érdeklődnek a külvilág felől. Közelednek a felnőttek világához, akik saját házikókat javasolnak, építenek. Ugyancsak fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk miközben mesetörténeteket vagy kalandokat találnak ki. Játszadozva a kockákkal edzik finom motorikájukat és kézügyességüket. Ez az építőkocka készlet tehát sokoldalúan hozzájárul a kisgyerek fizikai és mentális fejlődéséhez, ezért nem hiányozhat kis gyerkőce szobácskájából sem. Méretei a doboznak 48*26*26 cm.

Az Écoiffier egy kiváló minőségű gyerekjátékokat gyártó francia cég. Az Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a játékok alkalmasak a legkisebb gyerekek számára is. A világpiacon, ahol leggyakrabban Kínában gyártott termékekkel találkozhatunk, a francia Écoiffier jelentősen eltér legújabb trendek által ihletett eredeti dizájnjával, biztonsági követelmények betartásával a gyártás folyamán és minőséggel méltányos áron. 

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*26*26 cm
A csomagolás méretei80*50*26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.