Építőjáték Mása és a medve a házikóban PlayBIG Bloxx BIG 1 figurával 95 részes

Termék leírása

BIG építőjáték PlayBIG Bloxx Mása és a medve egy csodaszép játék, amely megfelel gyerekeknek 18 hónapos kortól egészen 5 éves korig.  Mása és a medve mese manapság nagyon népszerű a gyerekek körében, ezért ennek a vidám színes építőjátéknak egyetlen apróság sem tud ellenállni. A mesemotívumon kívül legnagyszerűbb a BIG építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal. Gyerkőcei tehát egyesíthetik BIG és Lego összerakós játékaikat, hogy még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut, építhessenek. Összesen 95 részes a gyerek összerakós játék és egyes kockái mindenféleképpen illeszkednek egymásba, ezért rengeteg lehetőséget nyújt építéshez. A csomagban 1 figura is található, a gyerekek így saját eredeti történeteket is kitalálhatnak kedvenc mesefiguráikkal. A kockákból felépített házikó ragyogó színeivel és érdekes részleteivel serkenti a kicsik fantáziáját.

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha csöppségei játszanak.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek36*24*28 cm
A csomagolás méretei48*40*35
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek