Építőjáték Mása és a medve a hegyi házikóban PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával 162 darabos

Termék leírása

A PlayBIG Bloxx Mása és a medve a hegyi házikóban nagy összerakó játék készlet, egy csodálatos játék nagyon szép dizájnnal gyerekeknek 18 hónapos kortól egészen 5 éves korig. A Mása és a medve mese nagyon népszerű a gyerekek körében, így ennek a színes vidám építőjátéknak egy kicsi sem tud ellenállni. A mesemotívum mellett a BIG összerakójátékban az a jó, hogy összeillik a Lego építőjátékkal. A kicsik játszás közben összeköthetik a BIG és a Lego építőjátékokat, hogy építsenek még nagyobb és jobb házakat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, amit csak szeretnének. Ez a gyerek építőjáték 162 darabból áll, az egyes kockák sokféleképpen illeszkednek egymásba, így sok mindent lehet kitalálni és építeni. A csomagolásban levő két mesefigura, Mása és a medve, segítségével a gyerekek saját, eredeti történeteket is találhatnak ki kedvenc kis mese szereplőikkel.

A kockákból felépíthető hegyi házikó tényleg nagyon szép, érdekes részletekkel, melyek magukra vonják minden kisfiú vagy kislány figyelmét. A Lego vagy BIG építőjátékok nemcsak szórakoztatóak, vidámak, de óriási szerepük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál új dolgokat, épít és ledönt házakat, várakat vagy akár bunkereket, akkor a fantáziáját, képzelőerejét és kreatív gondolkodását fejleszti. Mikor azon gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák logikai gondolkodását is fejleszti. Továbbá az összerakós játék a mozgási készségeket és finommotorikát is serkenti, a gyerekek megismerik a színeket, a különböző alakzatokat és csupa új dolgot tanulnak. Lepje meg Ön is csöppségeit ezzel a csodálatos mesebeli építőjátékkal, hogy alkossanak, építsenek, szórakozzanak, és kreativitásuknak ne legyen határa.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik az összes BIG gyerekjátékot is. A szülők megbíznak ebben a márkában és dicsérik főleg, mert biztonságossága bizonyított, a játékok előállítása a legfejlettebb technológiával történik egészségre nem káros újrahasznosított anyagokból. A gyerekjátékra 3 év a garancia. A műanyag különleges UV szűrővel van ellátva, amely biztosítja, hogy a játék ugyanolyan szép és fényes marad hosszú ideig, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amikor a kicsi játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek54*31*30 cm
A csomagolás méretei60*40*50
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.