Építőjáték Mása és a medve Fán való élet PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával és 60 elemmel

Termék leírása

Gyerek építőjáték PlayBIG Bloxx Mása és a medve Fán való élet örömet szerez minden gyerek részére, akik kedvelik a Mása és a medve mesesorozatot. Mesés építőjáték egy gyönyörű játék gyerekek részére 18 hónapos kortól egészen 5 éves korig. Csintalan és örökmozgó Mása és legjobb barátja Misa medve minden gyermeket ismernek. A 60 elemből és 2 figurából álló csomag, melybe Mása kislány és Misa medve is beletartozik, hosszantartó szórakozást nyújt majd a gyerekek részére miközben elvarázsolják őket a csodálatos mesevilágba. A Mása és a medve építőjátékkal a gyerekek igazi kedves kis házat tudnak a fán kialakítani, ahol Mására és Misára új kalandok várnak. Építőjáték PlayBIG Bloxx Mása nagyszerű lehetőség a gyerek fantáziájának serkentéséhez, kreativitásának fejlesztésére miközben új történeteket találnak ki Mása és a medve mesehőseivel karöltve.

Építőjáték Fán való élet szép barna és zöld színkivitelezésben sok mókás pillanatot szerez a gyerkőcök részére. A 60 elemből kis lurkók igazi kis kerti házat tudnak kialakítani a fán Mása és Misa részére. Nem hiányozhat a készletből a piknik kosár sem, melyet könnyedén feltudnak majd húzni a faházukba. Érdekes részletgazdag kivitelezése a játéknak a mézet, gombákat, vagy virágokat ábrázololó képek. Az egyes elemek összeillesztése során fejlődik a gyerek finom motorikus képessége és logikus gondokodásmódja egyaránt. Építőjáték PlayBIG Bloxx érdekessége, hogy az elemek kombinálhatóak Lego Duplo kockákkal, így a gyerekek még nagyobb és érdekesebb házakat, saját kis mesevárost tudnak létrehozni, csak a fantáziájuk szabhat határt a játéknak.

A PlayBIG Bloxx építőjáték egyes elemei és Lego elemek tökéletesen egymásba illeszkednek. Gyerek építőjáték szórakoztató játék minden korosztály részére. Szórakozáson kívül nagyban befolyásolja ez a játék a gyerek fejlődését is. Vásárolja meg tehát ezt a színpompás mesés építőjátékot legkisebb csemetéi részére, hogy tervezzenek, javasoljanak, szórakozzanak miközben fejlődik kreativ gondolkodásmódjuk. Műanyag, melyből az építőjáték készült speciális UV szűrővel is el van látva, mely garantálja, hogy a játék hosszú éveken keresztül is szép élénk színű marad.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek40*23*26 cm
Termék magassága26 cm
A csomagolás méretei39*35*49 cm
Teljes hosszúság40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,8 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.