Építőjáték Mása és a medve Medvehajó PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával és 159 részes

Termék leírása

Gyerek építőjáték PlayBIG Bloxx Mása és a medve Macihajó örömet szerez minden gyerek részére, akik kedvelik a Mása és a medve mesesorozatot. Mesés építőjáték egy gyönyörű játék gyerekek részére 18 hónapos kortól egészen 5 éves korig. Csintalan és örökmozgó Mása és legjobb barátja Misa medve minden gyermeket ismernek. A 159 elemből és 2 figurából álló csomag, melybe Mása kislány és Misa medve is beletartozik, hosszantartó szórakozást nyújt majd a gyerekek részére miközben elvarázsolják őket a csodálatos mesevilágba. A Mása és a medve építőjátékkal a gyerekek igazi kis kalóznak fogják magukat érezni, akik a haragos tenger habjait szelik át. Építőjáték PlayBIG Bloxx Mása nagyszerű lehetőség a gyerek fantáziájának serkentéséhez, kreativitásának fejlesztésére miközben új történeteket találnak ki Mása és a medve mesehőseivel karöltve.

Macihajó szép barna színkivitelezésben medve házára emlékeztet, amelyet a gyerekek ismernek már a kedvenc meséjükből. A 159 elemből kis lurkók saját kis kalózhajót tudnak kialakítani Mása és legjobb barátja, Misa részére. Az egyes elemek összeillesztése során fejlődik a gyerek finom motorikus képessége és logikus gondokodásmódja egyaránt. Gyerekek megismerkednek a színekkel és alakzatokkal, új ismereteket sajátítanak el. Amikor Mása és a medve behajóznak a célba és megtalálják a kincsesszigetet, akkor a hajót kedves házikóvá alakíthatják majd. Építőjáték PlayBIG Bloxx érdekessége, hogy az elemek kombinálhatóak Lego Duplo kockákkal, így a gyerekek még nagyobb és érdekesebb házakat, saját kis mesevárost tudnak létrehozni, csak a fantáziájuk szabhat határt a játéknak.

A PlayBIG Bloxx építőjáték egyes elemei és Lego elemek tökéletesen egymásba illeszkednek. Gyerek építőjáték szórakoztató játék minden korosztály részére. Szórakozáson kívül nagyban befolyásolja ez a játék a gyerek fejlődését is. Vásárolja meg tehát ezt a színpompás mesés építőjátékot legkisebb csemetéi részére, hogy tervezzenek, javasoljanak, szórakozzanak miközben fejlődik kreativ gondolkodásmódjuk. Műanyag, melyből az építőjáték készült speciális UV szűrővel is el van látva, mely garantálja, hogy a játék hosszú éveken keresztül is szép élénk színű marad.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek47*26*46 cm
Termék magassága46 cm
A csomagolás méretei60*40*50 cm
Teljes hosszúság47 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek