Építőjáték Mása és a medve PlayBIG Bloxx BIG Mása a szobában 24 darabos 1 figurával

Termék leírása

Építőjáték gyerekeknek PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Mása a szobában egy igazán népszerű gyerekjáték minden csöppség részére, főleg kislányoknak már 18 hónapos kortól. Mása és a medve mese nagyon népszerű a gyerekek körében, így ennek a színes vidám BIG építőjátéknak egy kicsi sem tud ellenállni. Az építőjáték virgonc Másával a szépséges rózsaszín szobácskában garantáltan elnyeri a kislányok figyelmét. A BIG építőjáték előnye, hogy összeillik a Lego építőjátékkal. A kicsik játszás közben összeköthetik a BIG és a Lego építőjátékokat, hogy építsenek még nagyobb és jobb házakat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, amit csak szeretnének.

Lego vagy BIG építőjátékok nemcsak szórakoztatóak, vidámak, de óriási szerepük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál új dolgokat, épít és ledönt házakat, várakat vagy akár bunkereket, akkor a fantáziáját, képzelőerejét és kreatív gondolkodását fejleszti. Mikor azon gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák logikai gondolkodását is fejleszti. Továbbá az összerakós játék a mozgási készségeket és finommotorikát is serkenti, a gyerekek megismerik a színeket, a különböző alakzatokat és csupa új dolgot tanulnak. Lepje meg Ön is csöppségeit ezzel a csodálatos mesebeli építőjátékkal, hogy alkossanak, építsenek, szórakozzanak, és kreativitásuknak ne legyen határa.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik az összes BIG gyerekjátékot is. A szülők megbíznak ebben a márkában és dicsérik főleg, mert biztonságossága bizonyított, a játékok előállítása a legfejlettebb technológiával történik egészségre nem káros újrahasznosítható anyagokból. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amikor a kicsi játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek27*18*14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.