Építőjáték Maxi Abrick Superpack 3in1 állatkák, kisautók és kisvonat Écoiffier nagy kockák IML nyomtatással 12 hó-tól

Termék leírása

A Maxi Abrick Superpack 3in1 állatkák, kisautók és kisvonat építőjáték egy gyӧnyӧrű építőkocka készlet a legkisebbek számára már 1 éves kortól. A kisvonatot, színes kisautókat és vidám állatkákat tartalmazó építőkocka készlet az ӧsztӧnző kӧrnyezet forrása és a hosszan tartó szórakozás garanciája. Az építőjáték nagy kockákból ábrákkal áll, a felületüket díszítő ábrák nyomtatása IML technológiával tӧrténik, mely garantálja a képek nagyfokú kopássállóságát. Az élénk színekben pompázó kockák ӧsztӧnző kӧrnyezetet alakítanak, mely lehetővé teszi a gyerek fantázia érvényesülését és saját tӧrténetek kitalálását. A számokkal díszített kockákat a csӧppségek a kisvonat két vagonjába rakva a mozdony segítségével játszva elszállítanak, de természetesen a négy színes kisautó ӧsszerakásánál és szétszedésénél is jól elszórakoznak. A vidám színes állatkák kirakásában is biztosan ӧrӧmüket lelik majd.

Az Écoiffier gyártótól származó  Maxi Abrick sorozatának Superpack 3in1 építőkocka készlete a legkisebbeknek kisvonattal, kisautókkal és állatkákkal biztosítja a kicsik hosszan tartó szórakozását, mikӧzben fejlődik a finom motorikájuk, megismerik a színeket és az első számokat. Külӧnbӧző tӧrténeteket kitalálva tӧkéletesedik a kommunikációs és verbális képességük. A kockákkal való játék ӧsztӧnzi a gyerekek fantáziáját és kreativitását, az egyes elemek ӧsszeillesztésénél fejlődik a logikai gondolkodás. Az ilyen fajta építőjátékok biztonságosak, kӧnnyűk, kopásállók és egészségre ártalmatlanok. Használatuk gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A modern építőkocka készlet egyes elemei minőségi műanyagból készültek, kopássállók és nem veszélyeztetik a gyerekek egészségét. Nagyon egyszerűen egymásba illeszthetők és szétszehetők. A kockák élei lekerekítettek. A Maxi Abrick gyerek építőjátékok órákon keresztül elűzik az unalmat. 

Az Écoiffier francia gyártó sok éves hagyománnyal rendelkezik az európiai piacra szánt gyerekjátékok gyártása terén. A gyártó hangsúlyt fektet a termékei külcsínére és minőségére szem előtt tartva a kӧrnyezetvédelmet és ekológiai termelést. A francia Écoiffier gyártó játékai jelentősen külӧnbӧznek a Kínában legyártott termékek tӧbbségétől. A termékek előkészítésénél a gyártó cég újrahasznosítható alapanyagokat és egészségre ártalmatlan festékanyagokat használ garantálva így a csӧppségek biztonságos szórakozását. Az Écoiffier játékok megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági kӧvetelményeknek, ezért teljesen biztonságosak a legkisebb gyermekek számára is. A Maxi Abrick Superpack 3in1 építőjátékban egy csodálatos ajándék rejlik, mely csemetéje arcára is garantáltan mosolyt csal.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei60*40*53 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,010 kg
Színszínpompás
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek