Építőjáték nagy farm Creatix Big Farm Majorette 5 gépjármű 5 évtől

Termék leírása

Épitőjáték nagy tanya Creatix Big Farm a francia Majorette vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden kisfiú és kislány részére már 5 éves kortól. Gyerkőcök nagyon hamar ráéreznek a tanyasi élettel járó mindennapi teendőkre és igazi kis gazdákká válnak. A munkát megkönnyiti a Workshop, ahol a kicsik a mezőgazdasági gépeket tudják karbantartani, a bioboltban a kitermelt alapanyagokat tudják értékesiteni, az emeleten pedig pedig egy nagy tetőtéri raktár is megtalálható. A nagy istállóban 7 mezőgazdasági állat kapott helyet - lovak, bárányok, malacok és kutyus is. A farm részét képezi még a szélmalom, gabonasiló, nagy terület gabonával bevetve, ahol az állatok kedvükre legelészhetnek is akár. Ez a nagyszerű épitőjáték éveken keresztül lefoglalja majd csöppségét. 

A farm megfelelő gondozásában a gazdasági gépjárművek is segitségére lesznek a gyerekeknek - mégpedig a piros és zöld taktorok, nagy zöld tartályos kocsi, kék utánfutó szalmabálákkal és szürke ütánftó farakással. Farm épitőjáték tarka szinvilága lenyűgözi a kicsiket, a részletekig kidolgozott kiegészitők szabad utat engednek elmerülni a fantázia és kreativitás világába. A gazda szerepébe bújva közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk és megismerkednek a tanyasi élettel. Játék közben közelebb kerülnek a természethez és állatokhoz, megismerkednek az egyes gazdasági járművek használatával. A farmmal akár több gyerkőc is játszadozhat egyszerre, testvérek vagy barátok játék közben fejlesztik kommunikációs képességeiket, logikus gondolkodásmódjkat és finom motorikájukat. 

Méretei az épitőjátéknak 75*57*20 cm. A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és valósághű, gazdagon kidolgozott, csúcsminőségű autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokban megtestesül a valódi francia dizájn, tartósság és nagyon hosszú ideig a család kdvence lesz. A termékek széles választéka nemcsak a funkcionális játékokra, hanem a gyűjtöi darabokra is összpontosít, melyek között minden autórajongó megtalálja a kedvencét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*57*20 cm
Termék magassága20 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.