Épitőjáték Peppa Pig Starter Sets PlayBIG Bloxx figurával - 3 fajta épitőjáték készlet 1,5-5 évesnek

Termék leírása

A Peppa Pig Starter Sets PlayBIG Bloxx épitőjáték csomag 3 fajta épitőjátékot rejt magában Peppa malac ábrájával, igy minden gyerkőc nagy kedvence lesz már 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok nagy boldogsággal veszik birtokba a számos kiegészitőből álló készletet, melyekből képesek lesznek összeállitani a lovacskás, csónakos és versenyautós épitőjátékot. A vidám figurával számos közös kalandban lesz részük, de testvérek és cimborák is szivesen fognak a mókához csatlakozni. Épitőjáték nagyszerű választás legkisebbek számára, akik még csak ismerkednek az épitőjátékokkal. 

Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Az épitőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek13*9*7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,11 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.