Épitőjáték Peppa Pig Basic Sets II. PlayBIG Bloxx figurával - 4 fajta épitőjáték készlet 18 hó-tól

Termék leírása

Peppa Pig Basic Sets II. Sets PlayBIG Bloxx épitőjáték készlet 4 fajta épitőjátékot rejt Peppa malac motivummal, igy minden gyerkőc figyelmét elnyeri már 18 hónapos kortól. Kisfiúkra és kislányokra részletekkel teli gazdag kiegészitő készlet vár, hogy minél érdekesebb legyen számukra a szobácska, fürdőszoba, kert és konyhácska kialakitása. Tarka elemek tetszés szerint kombinálhatóak, szátszadozás közben Peppa malacra mindig új és érdekes kalandok várnak. Ez az épitőjáték a legjobb választás azon gyerkőcök részére, akik csak most ismerkednek az épitőjátékokkal. 

Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Az épitőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek21*18*12 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,11 kg
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...