Épitőjáték Peppa Pig Grandparents House PlayBIG Bloxx nagyszülők háza 3 figurával 18 hó-tól

Termék leírása

 Peppa Pig Grandparents House PlayBIG Bloxx épitőjáték töléletes ajándék minden kisfiú és kislány részére 18 hónapos kortól. Gyerkőcökre 86-részes épitőjáték vár, mely 3 figurát és minőségi elemeket rejt 2-emeletes házikó felépitésére padlással. Épitőjáték annyira menő, hogy a házikó belül és kivül is szórakoztatóan hat a kicsikre. A házikó alsó szintjén található a konyha felszerelve konyhai eszközökkel, asztallal és székekkel. Az emeleten a hálószoba található, a padlásról pedig a malackák az égboltot tudják kémlelni teleszkópon keresztül. A ablakokon keresztül kikukocskálva a kis malac családra fehér keritéses előkert vár fákkal és növényekkel, melyek gondozása boldog pillanatokat szerez számukra. A nagyszülők házikója épitőjáték Peppa malac motivummal nagyon hosszú időre lefoglalja csemetéit. 

Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Az épitőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek26*33*37 cm
Termék magassága37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.