Épitőjáték Peppa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx vasútvonal mozdonnyal és házikóval 2 figurával 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Pepa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx épitőjáték a német BIG vállalat műhelyéből kiváló ajándék csöppségeknek már 18 hónapos kortól, akik saját vasútvonalra vágynak. Praktikus épitőjáték a népszerű Peppa malac világát hozza el a kicsik számára, igy nagyon gyorsan elrabolja kisfiúk és kislányok szivet egyaránt. A gyerekekre 46 részes gazdag készlet vár, melyekből saját ovális vasutvonalat tudnak kialakitani piros mozdonnyal és 2 vagonnal, vasutállomással, rámpás átkelővel, jelzőlámpával, de nagy örömet szerez a 2 malac figura is - mozdonyvezető és az utas. A mozdony hangot ad ki, 3x AA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. 

Gyerkőcök saját elképzeléseik szerint állitják össze az épitőjátékot, és kalandos és vidám történetekkel szórakoztatják egymást a malackák életéről. Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Az épitőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek83*58*17 cm
Termék magassága17 cm
Teljes hosszúság83 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 (not included)
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.