Építőjáték Peppa Pig Family House PlayBig Bloxx BIG 4 figurával és 3 emelettel 86 darabos 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Építőjáték Peppa Pig Family House a német BIG vállalat műhelyéből kiváló ajándék fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Modern 86-részes építőjáték 4 figurát és minőségi elemeket rejt 3-emeletes házikó felépítésére tetőtérrel. Építőjáték annyira menő, hogy a házikó belül és kívül is szórakoztatóan hat a kicsikre. A házikó alsó szintjén található a konyha asztallal és székekkel, ahol a kis malackák relaxálhatnak kedvükre. Az első emeleten található a hálószoba, a tetőtérben pedig a fürdőszoba és kis szobácska számítógéppel. Stílusos házikó nagyon sok boldog pillanatot visz a kis malackák életébe. 

Az egyes építőjáték elemek nagyon szép színekben pompáznak, cuki ábrákkal is díszítve lettek, így fejlődnek a kognitív képességeik is. A Peppa malac mesebeli motívuma fokozza a gyerekek élményeit, az építőjátékkal való játszadozás során fejlődik a fantáziájuk és elképzelőerejük egyaránt. Lekerekített kockák minőségi műanyagból készültek, az apró gyermeki kezecskékhez lettek igazítva, fejlesztően hatnak a finom motorikája, logikus gondolkodásmódra és térlátásra. Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják a LEGO és BIG összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek26*17*37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Puzzle darabszám86 dielikov
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.