Építőjáték Peppa Pig Camper PlayBIG Bloxx BIG kempingezés karavánnal 4 figurával 54 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték PlayBIG Bloxx Camper egy igazán különleges ajándék ügyeskezű gyerkőcök részére már 18 hónapos kortól. Peppa malac mesemotívuma, aki a tévében már évek óta szórakoztatja a legkisebbeket garantálja, hogy ezt az időtlen építőjátékot minden kisfiú és kislány imádni fogja. Kis lurkók nagy örömmel vetik bele magukat a különleges sárga kraván összeillesztésébe, melyhez különböző kiegészítők és 4 vidám malacka figura is tartozik. A tarka készlet 54 darabos, hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Az egyes elemek összeillesztése közben saját történeteket, kalandokat is kitalálnak majd a malackák mindennapjairól. A PlayBIG Bloxx építőjáték nagy előnye, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal is. Tehát csemetéi a LEGO és BIG kockákat kombinálhatják, így nagyobb, érdekesebb remekműveket is megépíthetnek. 

Az építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Az építőjáték magassága 17 cm. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek20*22*17 cm
Termék magassága17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,59 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...