Épytőjáték Peppa Pig Campervan PlayBig Bloxx BIG lakókocsi felszereléssel és 2 figurával 52 részes 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Építőjáték Peppa Pig Campervan a német BIG vállalat műhelyéből fiúknak és lányoknak is ajánlott 18 hónapos kortól. Egyedi 52- részes építőjáték minőségi elemekből áll különleges sárga lakókocsi megépítéséhez, melyhez tartozik 2 figura is, akikkel végtelen móka vár a gyerekekre. A karavánban ágy, sütő, fazék, teás kancsó, kültéren asztal 2 székkel is helyet kapott, ahol a kis figurák megpihenhetnek és grillezhetnek kedvükre. Stílusos lakókocsi Peppa malac mesesorozat motívummal legjobb ajándék minden gyerkőc részére, akik ismerkednek az építőjátékokkal. 

Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal. Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Az építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek9*35*23 cm
Termék magassága23 cm
Tömeg550 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.