Építőjáték Peppa Pig Camping szett PlayBIG Bloxx BIG 25 darabos természetben 2 figurával 1,5-5 éves korosztálynak

Termék leírása

Építőjáték PlayBIG Bloxx Peppa Pig egy tökéletes gyerekjáték minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól. Peppa malac már jóideje szórakoztatja a csöppségeket a televízión keresztül. Garantáljuk, hogy ezzel a mesés építőjátékkal kisfiúk és kislányok egyaránt szívesen fognak játszadozni. Az építőkockák összeillesztésével gyermeke elé egy menő kempingtábor tárul, ahol piknikezhetnek, élvezhetik a tábor kellemes atmoszféráját, sátrakat állíthatnak, de akár kenuzhatnak is. Az építőkockákon különböző ábrák díszelegnek, az építőjáték rengeteg lehetőséget kínál különböző módon felépíteni az építőjátékot, csak a gyermek végtelen fantáziájára lesz szükség. Legnagyszerűbb a BIG építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Építőjáték 25 darabos és 2 figura jár hozzá. 

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...