Építőjáték Peppa Pig Family Car PlayBig Bloxx BIG 2 figurával autóban a benzinkúton 28 darabos 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Építőjáték Peppa Pig Family Car a német BIG vállalat műhelyéből kiváló ajándék fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Egyedi 28-részes építőjáték minőségi elemeket rejt menő autó és töltőállomás megépítésére. Sárga töltőállomás és csodás piros autó első pillantásra a kicsik kedvence lesz. Az építőjáték részét képezi 2 figura is, akik együtt utaznak, de útközben meg kell állniuk tankolni. Építőjáték nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni.

Az egyes építőjáték elemek nagyon szép színekben pompáznak, vidám ábrákkal is lettek díszítve. A Peppa malac mesebeli motívuma fokozza a gyerekek élményeit, az építőjátékkal való játszadozás során fejlődik a fantáziájuk és elképzelőerejük egyaránt. Lekerekített kockák minőségi műanyagból készültek, az apró gyermeki kezecskékhez lettek igazítva, fejlesztően hatnak a finom motorikája, logikus gondolkodásmódra és térlátásra. Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják LEGO és BIG összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek26*13*14 cm
A csomagolás méretei27*30*49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,33 kg
Puzzle darabszám28 dielikov
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.