Építőjáték Peppa Pig család a házikóban PlayBIG Bloxx BIG 4 figurával 107 részes

Doprava
Gyártó: BIG Kategória: PlayBIG építőjátékok mint lego Termék kódja: B57078
24 050 Ft
15 600 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

BIG építőjáték PlayBIG Bloxx Peppa Pig a házikóban egy gyönyörű játék, amely megfelel gyerekeknek 18 hónapos kortól. Peppa malac mesemotívuma, aki a tévében már évek óta szórakoztatja a legkisebbeket, garantálja, hogy ezt a mesebeli építőjátékot minden kisfiú és kislány is imádni fogja. Az építőkockákból csodaszép ragyogóan sárga házikó rakható össze, amelyben 4 mesefigura lakik, a gyerekek pedig saját, eredeti történeteket találhatnak ki a malackával. Összesen 107 részes a gyerek összerakós játék 4 figurával, egyes kockái mindenféleképpen illeszkednek egymásba, ezért rengeteg a lehetőség építéshez és alkotáshoz. Legnagyszerűbb a BIG gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut.

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek26*33*37 cm
A csomagolás méretei57*41*35
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,3 kg
Színsárga

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...