Építőjáték Peppa Pig Fire Engine PlayBIG Bloxx BIG Tűzoltókocsi 2 figurával 40 darabos 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Építőjáték PlayBIG Bloxx Fire Engine egy igazán kiváló ajándék ügyeskezű kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól. Peppa malac mesemotívuma, aki a tévében már évek óta szórakoztatja a legkisebbeket garantálja, hogy ezt az időtlen építőjátékot minden gyerkőc imádni fogja. Kis lurkók nagy örömmel vetik bele magukat a különleges tűzoltókocsi összeillesztésébe, melyhez különböző kiegészítők és 2 vidám malacka figura is tartozik. A tarka készlet 40 darabos, hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Az egyes elemek összeillesztése közben saját történeteket, kalandokat is kitalálnak majd a tűzvész elhárításáról. A PlayBIG Bloxx építőjáték nagy előnye, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal is. Tehát csemetéi a LEGO és BIG kockákat kombinálhatják, így nagyobb, érdekesebb remekműveket is megépíthetnek. 

Az építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Az építőjáték magassága 16 cm. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek25*15*16 cm
Termék magassága16 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,37 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.