Építőjáték Peppa Pig iskolában szorzótáblával PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával 87 darabos

Termék leírása

Építőjáték PlayBIG Bloxx Peppa Pig egy csodaszép összerakós játék, amely megfelel gyerekeknek 18 hónapos kortól egészen 5 éves korig. Peppa malac mesemotívuma garantálja, hogy ezt a mesebeli építőjátékot minden kisfiú és kislány is imádni fogja. Az építőkockákból iskola rakható össze, és szorzótábla elemei is találhatók benne. Az építőjáték rengeteg lehetőséget nyújt minden kisgyereknek kitalálni és építeni új dolgokat. Legnagyszerűbb a BIG építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal. Gyermekei kombinálhatják a két összerakós játékot és mindenféle művészi alkotásokat hozhatnak létre, melyekben sok érdekes mesebeli történet lesz rejtve. Az építőjáték 87 darabos és 2 figura is található benne.

A Lego és BIG építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Amikor a kisgyerek gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakó játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség. Ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német BIG gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha csöppsége játszik.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek24*26*32 cm
A csomagolás méretei60*40*32
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...