Építőjáték Peppa Pig a játszótéren PlayBIG Bloxx BIG 2 figurával 75 részes

Termék leírása

BIG építőjáték PlayBIG Bloxx Peppa Pig a játszótéren egy gyönyörű játék, amely megfelel gyerekeknek 18 hónapos kortól. Peppa malac és egész családjának (Zsoli, Mama malac, Papa malac) mesemotívuma, aki a tévében már évek óta szórakoztatja a legkisebbeket, garantálja, hogy ezt a mesebeli építőjátékot minden kisfiú és kislány is imádni fogja. Az építőkockákból csodaszép játszótér csúszdával rakható össze, itt játszik Peppa egész családja, a gyerekek pedig saját, eredeti történeteket találhatnak ki a malackával. Összesen 75 részes a gyerek összerakós játék és egyes kockái mindenféleképpen illeszkednek egymásba, ezért rengeteg lehetőséget nyújt építéshez. Legnagyszerűbb a BIG gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut.

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha csöppségei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek36*29*32 cm
A csomagolás méretei60*40*32
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,5
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.