Építőjáték Peppa Pig Orvosi bőrönd PlayBIG Bloxx BIG korházban 2 figurával 32 darabos 1,5-5 éves korosztálynak

Termék leírása

Építőjáték Orvosi koffer egy igazán egyedi gyerekjáték minden csöppség részére már 18 hónapos kortól. A precízen kidolgozott építőkockák nagyon szép élénk színben tündökölnek, serkentően hatnak a gyerekek elképzelőerejének és fantáziájának fejlődésére. A kis építészek természetesen az építőjátékhoz megkapják Peppa malacot is személyesen, aki hosszú időn keresztül fogja őket szórakoztatni. Ez a gyönyörű, 32 darabos készlet vonzza minden gyermek figyelmét, minden tartozékkal együtt sok mókát szerez a leendő kis orvos számára. Az egész építőjáték egy praktikus kék kofferbe lett csomagolva, tehát a kisfiúk kényelmesen magukkal vihetik, bármerre is indulnak útnak. Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal. Az építőkockák probléma nélkül egymásba illeszkednek. 

BIG építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám gyerekjáték, de óriási jelentősége van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek10*29*24 cm
Tömeg0,9 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.