Építőjáték Peppa Pig fagyizóban PlayBIG Bloxx BIG

20 részes 1 figurával

Doprava zdarma
Gyártó: BIG Kategória: PlayBIG építőjátékok mint lego Termék kódja: B57102-B
4 210 Ft
2 910 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Gyerek építőjáték PlayBIG Bloxx Peppa Pig a fagyizóban egy gyönyörű játék, amely megfelel gyerekeknek 18 hónapos kortól. Peppa malac mesemotívuma, aki a tévében már évek óta szórakoztatja a legkisebbeket, garantálja, hogy ezt a mesebeli építőjátékot minden kisfiú és kislány is imádni fogja. Az építőjáték elemeiből a gyerekek fagyis standot tudnak kialakítani asztallal és székekkel, ahol Peppa a barátaival élvezhetik a finom fagylaltokat. Az építőjáték csomagolásába tartozik 20 kiegészítő és egy figura, az egyes elemek tökéletesen egymásba illeszkednek, csak a gyerkőc fantáziája szab határt a kialakításának. Legnagyszerűbb a BIG gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a Lego kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut.

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek21*18*12 cm
A csomagolás méretei40*30*25 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Megjegyzés20 parts
Színzӧld

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...