Építőjáték Peppa Pig Starter Set PlayBig Bloxx BIG figurák - 3 fajta készlet 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Csodálatos 3 építőjátékból álló szett Peppa Pig Starter Set a német BIG vállalat műhelyéből garantált örömet szerez minden gyerkőcnek már 18 hónapos kortól. Peppa malac animációs figurája már évek óta szórakoztatja a legkisebbeket a televízió előtt, ezért nem kétséges, hogy az a nagyszerű építőjáték garantált sikert arat. Az építőjáték egyes elemeiből különböző élethelyzetek rakhatóak ki figurákkal, mint például autóverseny, kerti tevékenyésg vagy csónakázás. Építőjátékok egyes elemei minőségi műanyagból készültek, tökéletesen illeszkednek egymásba, az egyes elemeket akár kombinálhatják is. 

Legnagyszerűbb a PlayBIG Bloxx gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis a LEGO kockákkal, tehát gyermekei kombinálhatják összerakós játékaikat és építhetnek még nagyobb, pompásabb házikókat, még szebb és érdekesebb várakat, kastélyokat vagy bármi mást, ami eszükbe jut. Az építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. 

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek15,5*10*8 cm
Tömeg60 g
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.