Építőjáték elektronikus Peppa Pig Train Fun PlayBig Bloxx Big vasút hanggal és 2 figurával 55 darab 1,5-5 évesnek

Termék leírása

A Peppa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx építőjáték a német BIG gyártó műhelyéből 18 hónapos kortól ajánlott a vonatokat kedvelő gyerkőcöknek. Az eredeti építőjáték a népszerű malac Peppa Pig motívumával készült, így azonnal elnyeri a fiúk és a lányok tetszését. A modern, 55-részes építőjáték minden kis tervező örömére szolgál, akinek a vasúti pálya összeállításához kék-sárga kocsi, 2 vagon, vasútállomás, rámpás vasúti átjáró és jelzőlámpa áll a rendelkezésére. Az építőjáték 2 malacfigurát is tartalmaz - egy mozdonyvezetőt és egy utast, amelyeket a gyerekek a Peppa Pig című népszerű animációs sorozatból ismernek. A mozdony hangokat ad ki, és 3 db AA / LR6 elemmel működik (nem része a csomagnak).

A gyerekek a saját elképzeléseinek megfelelően építhetik meg az építőjátékot, miközben különböző kalandokat találhatnak ki a vidám malackák főszerepével. A PlayBIG Bloxx építőjátékok legnagyobb előnye, hogy kombinálhatók a LEGO készletekkel. A LEGO és BIG építőkockák kompatibilitásának köszönhetően még nagyobb, még szebb házikók és építmények láthatnak napvilágot. Az építőjátékok nem csak remek szórakozást ígérnek, de hozzájárulnak a gyerekek egészséges fejlődéséhez is. A tervezés, építés, és a játék során a gyerekek érvényesíthetik fantáziájukat, képzelőerejüket és logikai gondolkodásukat, miközben a mozgáskészségek és finommotorika gyakorlása is helyet kap. Az építőjátékok által új színekkel, formákkal és tárgyakkal ismerkednek.

A BIG egy vezető német gyártó, amely világelső a kiváló minőségű műanyag gyerekeknek szánt játékok gyártásában. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a gyártó által használt alapanyagok minőségiek, egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatók. Az építőjáték műanyag részeit magas UV-stabilitás jellemzi, így hosszú idő után is megőrzik gyönyörű színeiket.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek10*45*33 cm
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg1,1 kg
NoteBatteries not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.