Építőjáték repülőgép és autóbusz Abrick Écoiffier feljáróval és 8 figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Az Abrick repülőgép és autóbusz építőjáték gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A francia Écoiffier gyártó építőjátékát színes elemek alkotják, amelyből a gyerekek kék-fehér repülőgépet rakhatnak össze nyitható tetőrésszel, hozzá pedig egy utasszállító autóbusz és 8 figura tartozik. A figurák között egy autóbuszvezető szerepel, amely elviszi az utasokat a Happya Jet felirattal díszített repülőhöz, ahol már várja őket a kapitány és a légiutas kísérő. A készlet további kiegészítőihez tartozik a bőrönd vagy a szélirány jelző is játékban nem hiányzik a kukás sem, amely sárga láthatósági mellényt visel.

A pompás építőjáték remekül kiegészíti a szerepjátékokat, fejleszti a gyermek fantáziáját, kreativitását és készségeit. A repülő építése során gyakorolják a logikai és térbeli gondolkodást. A színes építőelemek és valósághű kivitelezés első látásra elnyeri a gyerekek tetszését.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Abrick építőjátékokat.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...